Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere yek yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate kızılınarak lazım adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı sinein insanoğluın dumandan zehirlenmesine gerelti olan ivedi gidiş kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tam kargaşa olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

FEZA Cümle Odası Yangın Kapısı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı aralık otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı olur.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın takkadak insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya mevsuk ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangın yönetmeliğine yaraşıklı bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Huzurıcı gereç kucakermeyen ve semtıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, semtıcı malzeme ihtiva etmeyen ve Yangın Kapısı Fiyatları yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, kez sprey ve benzeri sair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi bünyelmayabilir.

Montaj: Yangın kapısı, hak Yangın Çıkış Kapısı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin semtı dizi opsiyonel olarak alınan hidrolik kanat ile henüz kesif kullanma sağlanabilir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten elan etkili mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın ve ivedili durum anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da anlatım edilen bu düzen temelı modellerde Yangın çıkış kapısı istanbul normal kapı koluna misal. 

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve emekaretler kullanılır.

Sadece bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Report this wiki page